SNEIJDER UIT KRITIEK OP CITY-TRIO: 'HIJ HEEFT NIET MEEGEDAAN, ECHT MERKWAARDIG'

Wesley Sneijder is uiterst kritisch op de voorhoede van Manchester City, die volgens hem niet thuisgaf in de return tegen Real Madrid. In het bijzonder Erling Haaland moet het ontgelden.

Na negentig minuten spelen staat het 1-1 tussen City en Real, wat betekent dat verlenging uitkomst moet bieden. Pep Guardiola, manager van The Citizens, wisselt na de reguliere speeltijd Haaland voor Julian Álvarez. "Het is merkwaardig dat Grealish, Foden, Haaland...", begint Sneijder, die onderbroken wordt als bekend wordt dat Haaland naar de kant gaat, op RTL 7. "En terecht!"

"Die heeft niet meegedaan. Hij heeft echt niet meegedaan", zegt Sneijder over de Noorse goalgetter. "Maar wat ik wilde zeggen over die drie: ze hebben hun niveau niet gehaald. Hij al helemaal niet", doelt Sneijder op Haaland. "Zeker Foden, vorige week de uitblinker, kwam niet in zijn spel. De linies waren natuurlijk kort op elkaar, hij kon niet echt een steekbal geven. Maar het is toch merkwaardig."

Goals van Rodrygo en Kevin De Bruyne zetten de stand op 1-1. De verlenging moet bepalen welke ploeg er naar de halve finales van de Champions League gaat.

2024-04-17T21:18:17Z dg43tfdfdgfd